Jouw mandje 0

Golfhanddoekje borduren

Een geborduurde of bedrukt golfhanddoekje voor de perfecte reclame mogelijkheden

Een gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi is onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek voor een schone golfclub zonder gras, modder of zand is eenvoudig aan een golftas te bevestigen. Dankzij de golfhanddoek voor een golfspeler is het zeer eenvoudig om uw golfclub schoon te maken en houden na elke geslagen bal. Door het schoonhouden van de groeven van het clubblad van de golfclub is het contact met de bal zo optimaal mogelijk.

Wanneer u het blad niet tijdig schoonmaakt met een golfhanddoek met borduring zoals een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft dit effect op de hoeveelheid spin die u kunt genereren met de golfclub. Golfclubs gaan langer mee wanneer u deze schoonhoudt, zand en modder geven weerstand wanneer u de bal slaat en zodoende slijt het clubblad ook sneller.

Eenvoudig reclame maken op de golfbaan in combinatie met een geborduurde golfhanddoek

Iedere golfspeler -op welk niveau dan ook- is zuinig op zijn of haar golfmateriaal. Een goede, degelijke golfhanddoek mag daarom aan geen enkele golftas of golfkar ontbreken. Door gebruik te maken van een golfhanddoek met reclame uiting, naam van uw golfvereniging of andere toepassingen zorgt u dat uw clubs goed schoon blijven wat de kwaliteit en levensduur ten goede komt.

Golfhanddoek bedrukken voor zakelijke golf events met bedrijfslogo of reclame uiting

Het bedrukken van meerdere golfhanddoeken voor zakelijke golf events, verkoop in onze webshop of gewoon losse verkoop wanneer u een golfwinkel heeft is natuurlijk een mogelijkheid die u extra attentie waarde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golf competitie

In Nederland en België zijn er verschillende competities waar u uw krachten kunt meten met andere golfers. Zo kunt u een competitie spelen over 18, 27 of 36 holes. Ook voor de jeugdige golfers zijn er natuurlijk mogelijkheden tot het spelen van een competitie. Vrijwel iedere dag van de week is er wel een mogelijkheid tot het spelen van een competitiewedstrijd. Speel gezellig mee en ervaar de gezelligheid van golfen in wedstrijdverband. Er zijn zowel prestatiewedstrijden als gezelligheidswedstrijden voor de dames en heren golfers.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie geborduurde golfhanddoeken voor verkoop in winkel of webshop

  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de golfbaan of driving range.
  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel in Nederland en België.
  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de driving range of golfbaan.
  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in Nederland en België.
  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de golfbanen in Nederland en België.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken voor het schoonmaken van een golfclub

 

 

Golfhanddoek met logo