Jouw mandje 0

Golfhanddoek Zeeland

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor Zeeuwse golfliefhebbers

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens het spelen van een ronde golf op de Zeeuwse golfbanen. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor het in conditie houden van uw golfset zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Golfhanddoek van 100% katoen voor reclame mogelijkheden in Zeeland

De golfhanddoeken zijn gemaakt van 100% katoen en op een verantwoorde wijze geproduceerd, zo heeft u als leverancier of als afnemer lang plezier van de golfhanddoek en dat geldt natuurlijk ook voor de gebruikers van de golfhanddoeken voor schoonamken van hun golfclubs in Zeeland. Kortom... een ideaal cadeau of give away.

Bedruk een golfhanddoek in Zeeland en omgeving met uw bedrijfs logo of reclame uiting

Golfhanddoeken met bedrijfs logo bieden u extra waarde tijdens een meeting, golfclinic of golfreis. De attentiewaarde is langdurig tijdens het lopen van een rondje in Zeeland zodat golfers uw logo of reclame uiting vaak zullen zien. Het bedrukken en borduren van golfhanddoeken is een slimme en goede investering om reclame te maken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golf reistas

Een reistas voor het vervoer van uw golfclubs is geen overbodige luxe. Wanneer u op reis gaat is het zeer verstandig om een golf reistas aan te schaffen. Hier kunt u van alles in kwijt: uw golfclubs, uw golfhanddoek van golfhanddoek.com en eventueel uw golfschoenen. Wel is het handig nog een handbagage koffertje aan te schaffen, hier kunt u nog een extra golfhanddoek in kwijt en uw kleding.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoekjes in Zeeland

  • Tijdens golfreizen zijn de golfhanddoeken voor de Zeeuwse liefhebbers van de golfsport een aanvulling die niet mag ontbreken.
  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens de rondes op de Zeeuwse golfbanen.
  • De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar in een golfwinkel en kunnen eenvoudig worden gebruikt op een ronde door de Zeeuwse liefhebbers van de golfsport.
  • Tijdens een golfclinic in Zeeland op de Zeeuwse golfbanen mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.
  • De golfhanddoeken voor golf liefhebbers uit Zeeland mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.

Verkrijgbare kleuren Zeeuwse golfhanddoeken

 

 

Golfhanddoek met logo