Jouw mandje 0

Golfclubs kopen

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor het schoonmaken van golfclubs

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens golf event. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor golfclubs zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Golfclubs kopen en schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een golfclub mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor golfclubs, te koop met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Dagje golfen

Een dagje golfen vinden veel mensen leuk om cadeau te geven of om zelf te krijgen. Dit staat dan ook in de top 10 van leukste cadeaus en er zijn diverse golfclubs waar je een baan en clubs kunt huren. Er komt veel bij zo’n dagje golfen kijken. Met alleen een baan en clubs kom je er natuurlijk niet. Zorg bijvoorbeeld altijd dat je een golfhanddoek van golfhanddoek.com bij je hebt. Je weet nooit wat voor weer het wordt, dus bereid je goed voor en houd je clubs schoon.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken in combi met een golftas

  • De golfhanddoeken voor golfsets die u kunt kopen, kunt u aanbieden tijdens een golfclinic.
  • De golfhanddoeken voor een golftraining mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • De golfhanddoeken voor golfsets die u kunt kopen, zijn een leuke aanvulling tijdens golfreizen.
  • De golfhanddoeken voor een golftraining zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub.
  • De golfhanddoeken voor golfsets die u kunt kopen voor golftraining, zijn verkrijgbaar in een golfwinkel.

Productinformatie golfhanddoeken met borduring of bedrukking op maat

 

Golfhanddoek met logo