Jouw mandje 0

Golfhanddoek borduren

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor het onderhoud aan een golfset

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens het spelen van het mooie golfspel. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor het spelen van een leuk potje golf zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Een golfclub schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een potje golf in Nederland en België mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor het keurig onderhouden van een golfset en golftrolley met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfkleding

Bent u op zoek naar de juiste golfkleding? Het is niet eenvoudig om in één keer voor een polo, broek, schoenen etc. te slagen. Mocht u deze golfkleding al in huis hebben, dan komen ook de accessoires om de hoek kijken. Denk hierbij aan een golfhanddoek, een riem, een pet en nog veel meer. Bij golfhanddoek.com vindt u alle mogelijke golfhanddoeken.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie over geborduurde golfhanddoeken

  • De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar in een golfwinkel en kunnen eenvoudig worden gebruikt op een clinic of bedrijfspresentatie.
  • De golfhanddoeken voor borduring met reclame kunt u aanbieden tijdens een golfclinic.
  • De golfhanddoeken met bedrukking voor een clinic of bedrijfspresentatie mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw reclame arsenaal.
  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de clinics en bedrijfspresentaties.

Verkrijgbare kleuren aan golfhanddoeken met borduring

 

Golfhanddoek met logo