Jouw mandje 0

Golfbanen Zuid-Holland

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor golfspelers op de Zuid Hollandse golfbanen

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens een ronde op de golfbanen in Zuid Holland. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor startende en ervaren golf beoefenaars zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Een volledige golfset schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een ronde over de golfbaan mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Op maat ontworpen en geborduurde golfhanddoeken voor golfspelers uit Zuid-Holland met een logo, jubileum of ontwerp op maat

Met het ontwerpen op maat van golfhanddoeken met een borduring biedt u uw bedrijf, netwerkclub of golfshop een extra mogelijkheid tot reclame. Ideaal voor gebruik tijdens een netwerk event op een golfclub maar bijvoorbeeld ook voor een golfvereniging. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfs logo, bedrijfsnaam of een eigen design op de golfhanddoek laten borduren of printen. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfset heren en dames

Met een golfset bent u verzekerd van een goed begin van uw golf carrière. De golfsets zijn geschikt voor heren en dames en in de basis bestaat een golfset dan uit alleen de ijzerset. Naast de set maakt u een keuze voor de driver, woods, putter en chipper. Er zijn natuurlijk ook volledige sets inclusief een tas en/of trolley beschikbaar zodat u zonder probelemen een ronde op de golfbaan kunt lopen, of -wanneer u nog geen GVB heeft- op de driving range uw geluk kunt gaan beproeven.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoek met (reclame) borduring of bedrukking in Zuid-Holland

  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de driving range, green of golfbaan.
  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel in Zuid-Holland en geheel Nederland en België.
  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de driving range, green of golfbaan.
  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in Zuid-Holland en geheel Nederland en België.
  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de driving range of green in Zuid-Holland en geheel België en Nederland.

Verkrijgbare kleuren golf schoonmaakdoeken op Zuid-Hollandse golfbanen

 

Golfhanddoek met logo